Mainstreaming Innovative Instruments for SME development in Europe

 

Meghívó a „Sikeres vállalkozásfejlesztési gyakorlatok az Európai Unióban és Magyarországon” című konferenciára

by

Tematikus konferenciára újra Debrecenbe jönnek 2010. szeptember 27-én a Mini Europe projektben résztvevő európai régiók képviselői. Az európai uniós támogatással megvalósuló, a kis- és középvállalkozások fejlesztését és innovációs tevékenységét ösztönző program már számos eredménnyel büszkélkedhet. Az eddig végzett munka áttekintésére és a legjobb gyakorlatok megismerésére teremt kiváló alkalmat a Mini Europe második debreceni rendezvénye.

A konferencia során a résztvevők megismerkedhetnek a nők és a fiatalok vállalkozóvá válását elősegítő sikeres Európai Uniós és hazai gyakorlatokkal. A konferencia áttekintést nyújt továbbá a vállalkozások számára elérhető Európai Uniós, magyar és régiós fejlesztési forrásokról is.

A rendezvényre érkező angol, holland, svéd, olasz, spanyol, görög és román vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó partnereinkkel a konferencia szünetében és az ebéd során lehetőség nyílik kapcsolatépítésre és partnerkeresésre.

A rendezvény

helyszíne:               Kölcsey Központ (Debrecen, Hunyadi u. 1-3.), 405. szekcióterem (2. emelet)

időpontja:               2010. szeptember 27., 9:00-14:00


A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A konferencia programja a innen tölthető le.

A rendezvény során az előadások angol illetve magyar nyelven hangzanak el – szinkrontolmácsolást biztosítunk.

Részvételét, kérjük, az innen letölthető regisztrációs lap kitöltésével és a zsofia.munnich@eszakalfold.hu e-mail címre való visszaküldésével jelezze.

A regisztráció határideje: 2010. szeptember 20. 16.00 óra.

Amennyiben bármilyen kérdése lenne, kérem, keresse Münnich Zsófiát az 52/501-103-as telefonszámon, vagy a zsofia.munnich@eszakalfold.hu e-mail címen.

Sep, 15 2010 Comments Closed | Észak-Alföld, Events, Featured, Meetings

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.